Okay
  Public Ticket #778077
Slide area blank after moving site with Akeeba
Open

Comments

  • Nick started the conversation

    Gday I backed up and transferred  a site with Akeeba Backup pro from
    http://www.marketingeye.com.au/clients/OnlineSolar/  to
    http://janjuc.net.au/

    Everything on the site seems to be working except the Revolution slider on the front page. I have checked the image URLs and they seem to be ok. ie the path has changed. When I preview the slides in the Revolution control panel in Administrator they appear fine!?

    The source code on the page seems to reference the slides ok. The slide area though is just blank?

    Any help on how to fix much appreciated

    Regards Nick

  •  251
    Igor replied

    Hi,

    you have an issue with the YT Shortcodes Joomla plugin. Try to update Revolution slider to the latest version.

    Regards,

    Igor

    Regards,
    Igor

  • Melissa How replied

    Hello, Kindly help with the following issue:

    While customizing my wordpress site, the contact page form (Name, Email etc) has vanished. Don’t know how it happened.

    My Site URL Here: https://melissahow.com.au/

    Thank you!

    Regards:- Melissa How

  •  251
    Igor replied

    Hi,

    sorry, but we can't help you with this. First, our extensions are not working on WordPress so you might have plugin for WP from some other provider. Second, you have just hijacked a ticket that is 5 years old and posted totally unrelated question to it

    Thank you for understanding!

    Regards,
    Igor